Kas nutinka, kai kas nors užblokuoja jus „WhatsApp“

Ar kas nors jus blokuoja „WhatsApp“? Be abejonės, „WhatsApp“ yra nuostabi ir nuostabi kūryba. Tai šventas greito susirašinėjimo programų gralis. Tačiau kartais tai taip pat gali erzinti. Pvz., Kai prekės ženklai pradeda šlamšti jus naudodamiesi savo akcijomis arba kai asmuo siunčia nepageidaujamus tekstus.





Šiose situacijose gerai nutildyti šiuos kontaktus. Tačiau tikrai neužtenka nutildyti kontaktą. Tokiu atveju galite užblokuoti kontaktą, nes užblokuoti asmenį yra visai kas kita, o nutildyti skirtingais būdais.



Bet ar žinojai, kas nutiks užblokavus ką nors „WhatsApp“? Ar tas užblokuotas asmuo gali jums paskambinti arba peržiūrėti jūsų profilio nuotrauką? Jei norite sužinoti atsakymą į visus tuos klausimus, pasinerkite žemiau!

Kažkas blokuoja jus „WhatsApp“ -> patikrinkite ankstesnį „Whatsapp“ įrašą

„WhatsApp“



Kieno nors užblokavimas neturi įtakos ankstesniems tekstiniams pranešimams ar medijos failams, nes jie liks jūsų mobiliajame telefone, kol nepašalinsi jų rankiniu būdu.



Nauji tekstiniai pranešimai

Jei norite, kad viskas būtų privatu, „WhatsApp“ negali padaryti matomo, kad jis buvo užblokuotas. Taigi užblokuotas asmuo vis dar peržiūri teksto rinkimo laukelį ir siunčia pranešimą, tačiau pranešimų jums siųsti negalima.

Užblokavę ką nors, taip pat galite prarasti galimybę susisiekti su juo „WhatsApp“. Ir jei norite išsiųsti pranešimą, „WhatsApp“ įspės jus, kad pirmiausia norite atblokuoti tą asmenį.



Kurti atsarginę kopiją ir peržiūrėti užblokuotą kontaktą

Po to, kai atblokuosite kontaktą, pranešimai, gauti per paskyros užblokavimą, negali būti rodomi jūsų mobiliajame telefone. Negalite gauti tų pranešimų.



Jei kalbėsime apie blokavimą ir atblokavimą, galbūt jūs nežinote, kad VPN paslaugos, tokios kaip „NordVPN“, leidžia atblokuoti kai kurias paslaugas, kurios gali būti užblokuotos naudojant jūsų interneto paslaugų teikėjus. Be to, tai padeda išlikti anoniminiam internete. Mes rekomenduojame „NordVPN“ už didžiulį serverių tinklą ir saugumo apsaugą.

Perskaitykite kvitus

Jei norite apibendrinti, „WhatsApp“ siūlo trijų rūšių erkes ar žymes, kad būtų rodomas pranešimo gavimas. Viena pilka varnelė rodo, kad pranešimas buvo išsiųstas. Dvigubas pilkas varnelės ženklas reiškia, kad pranešimas buvo pristatytas, o mirtinai mėlynos erkės - tai, kad pranešimą kažkas perskaitė.

Kai užblokuotas asmuo jums išsiųs pranešimą, tas asmuo matys vieną pilką varnelę, kai pranešimas jums nepateikiamas.

Nėra skambučio ar skambučio

Be to, užblokuotas asmuo vis tiek skambina jūsų „WhatsApp“ numeriu, tačiau „WhatsApp“ negali jūsų apie tai įspėti. Tai reiškia, kad jūsų pusėje nebus gaunamų skambučių. Be to, neskambinsite užblokuotam kontaktui, kol neatblokuosite to kontakto.

Būsena: prisijungęs ir paskutinį kartą matytas

„WhatsApp“ yra dviejų rūšių būsena: paskutinį kartą matyta arba prisijungę. Kai būsite aktyvus „WhatsApp“, t. Y. Kai programa veiks priekiniame plane, jūsų „WhatsApp“ kontaktai matys jūsų būseną kaip prisijungusį. Paskutinis matytas statusas parodys paskutinį kartą, kai asmuo naudojo „WhatsApp“. Nors galite išjungti paskutinį kartą matytą būseną, negalite išjungti internetinės būsenos.

Bet užblokavę ką nors, jie negali matyti, kada esate prisijungę. Būsenos sritis jūsų vardo apačioje pokalbio temoje pasirodys tuščia. Tai gali pasiteisinti ir iš jūsų pusės. Tai reiškia, kad jūs taip pat negalite peržiūrėti jų būsenos internete.

Užblokavę ką nors, negalite pamatyti paskutinio matyto. Jūs abu negalite peržiūrėti paskutinio matyto.

Profilio nuotrauka:

Kai tik užblokuosite asmenį, jis negalės peržiūrėti jūsų profilio nuotraukos, o ne numatytąjį „WhatsApp“ profilio paveikslėlį, skirtą jūsų kontaktui.

Tačiau taip pat galite peržiūrėti užblokuoto asmens dabartinius ir būsimus profilio paveikslėlio atnaujinimus, kol jie taip pat užblokuos jus.

Apie & būsena

Na, „WhatsApp“ taip pat siūlo trumpalaikių būsenų, taip pat istorijų, privatumo ar saugumo nustatymus. Jei ką nors užblokuosite, tas asmuo negalės peržiūrėti mūsų istorijų ar būsenos.

Panašiai jūsų tekstinė būsena arba „About“ bus paslėpta nuo užblokuoto kontakto. Be to, apie juos taip pat bus matoma jums. Galite peržiūrėti bet kokius jo pakeitimus.

Skirtingos grupės

Na, pokalbių grupės nebus paveiktos, kai ką nors užblokuosite. Tai reiškia, kad jūs abu galėsite peržiūrėti pranešimus iš savo bendrų grupių.

Ar manote, kad užblokuotas kontaktas pašalintas iš jūsų kontaktų

Ne. Užblokavus kontaktą, jo negalima pašalinti iš jūsų kontaktų sąrašo ar telefonų knygos. Norėdami pašalinti kontaktą, turėsite juos ištrinti iš savo telefono kontaktų sąrašo.

kaip gauti dlc įdiegti į garą

Kažkas blokuoja jus „WhatsApp“ -> Kaip:

Jei norite užblokuoti ką nors savo mobiliajame telefone, spustelėkite trijų taškų piktogramą, esančią viršutiniame dešiniajame „WhatsApp“ kampe. Eikite į Nustatymai> Paskyra> Privatumas> Užblokuoti kontaktai. Spustelėkite piktogramą Pridėti ir pasirinkite kontaktą, kurį norite užblokuoti.

„IPhone“ eikite į Nustatymai> Paskyra> Privatumas> Užblokuota> Pridėti naują. Tada pasirinkite kontaktą, kurį norite užblokuoti. Jei norite atblokuoti, pakartokite veiksmus ir pašalinkite kontaktą iš užblokuotų sąrašo.

Jei norite užblokuoti nežinomus numerius, pereikite prie pokalbio ir spustelėkite parinktį Blokuoti.

Patikrinkite, kas jus užblokavo „Whatsapp“

Nėra tiesioginio būdo ar programos, leidžiančios patikrinti jus užblokavusius žmones. Tačiau, jei manote, kad kažkas jus užblokuoja, atėjo laikas patikrinti, kas nutinka, kai kas nors jus užblokuoja.

Iš pradžių dings internetinis statusas arba paskutinį kartą matytas. Tada gausite vieną varnelę savo pranešimams ir pagaliau negalėsite peržiūrėti kontakto profilio nuotraukos. Jei visi jie išsipildys, tai gali parodyti, kad esate užblokuotas.

Alternatyvus būdas patikrinti, ar esate užblokuotas, yra sudaryti grupę ir pridėti tą asmenį prie jos. Jei galite lengvai juos pridėti, tai reiškia, kad jie negali jūsų užblokuoti. Tačiau, jei negalite jų pridėti, tai gali būti užblokuota.

Išvada:

Čia apie viską, kas nutinka, kai kas nors užblokuoja jus „WhatsApp“. Nors ką nors užblokuoti yra gana paprasta arba lengva. Tačiau tai yra nelengvas žingsnis, kai ignoruojamas bendravimas su kuo nors. Negalite atgauti išsiųstų pranešimų ar pažymėti užblokuoto asmens profilio nuotraukos. Taigi gerai pagalvokite prieš užblokuodami ką nors.

Jei reikia daugiau klausimų ir klausimų, praneškite mums toliau pateiktame komentarų skyriuje!

Taip pat skaitykite: