Kaip išjungti saugųjį režimą „Tumblr“ - pamoka

Išjunkite saugųjį režimą





„Tumblr“ iš tikrųjų yra mikroblogų platforma, kurioje vartotojai gali paskelbti daugialypės terpės ir daugelį kitų formų turinį trumpo formato tinklaraštyje. Tam tikru metu platforma nusprendė pašalinti saugaus režimo mygtuką, kuris leido vartotojams įjungti arba išjungti šią parinktį. Dabar dauguma vartotojų mato šį pranešimą. Šiame „Tumblr“ gali būti neskelbtinų terpių. Šiame straipsnyje mes kalbėsime apie tai, kaip išjungti saugųjį režimą „Tumblr“. Pradėkime!



Kas yra saugusis režimas?

Kaip ir kiekvienoje kitoje socialinėje žiniasklaidoje, kur auga vartotojų skaičius, netinkamo turinio kiekis padidėjo ir „Tumblr“. Taigi, kaip apsaugos priemonę, jie iš esmės įvedė saugųjį režimą, kad vaikai ir jaunimas iš tikrųjų negalėtų pasiekti netinkamo turinio.

Kai „Tumblr“ atpažįsta įrašą ar puslapį, kurį bandote pasiekti, yra neskelbtino turinio. Tada jis rodo, kad šiame „Tumblr“ taip pat gali būti jautrios laikmenos klaidos. Iš tikrųjų tai nėra klaida, bet ir saugos funkcija. Tačiau galite apeiti „Tumblr“ saugųjį režimą ir taip pat pasiekti visų tipų turinį.



kaip nesantaikoje sukurti afk kanalą

Šiame „Tumblr“ gali būti neskelbtinų terpių

Jei tai pasirodo, tai reiškia, kad turinys buvo pažymėtas kaip netinkamas per bendruomenę arba per „Tumblr“. Tačiau yra ir būdas pamatyti turinį, bet tik tuo atveju, jei iš tikrųjų esate vyresnis nei 18 metų. Jei nesate, negalėsite prie jo prisijungti.



Kaip išjungti saugųjį režimą „Tumblr“ - pamoka

Taip pat galite pasiekti neskelbtiną turinį skirtinguose įrenginiuose, priklausomai nuo to, kurį iš jų naudojate. Kitaip tariant, tai galite padaryti savo kompiuteryje, „iOS“ arba „Android“ įrenginyje. Veiksmai yra paaiškinti žemiau, pažiūrėkite.

Veiksmai, kaip tai padaryti kompiuteryje

  • Pirmiausia atidarykite pasirinktą naršyklę ir eikite į „Tumblr“ svetainė
  • Prisijunkite įvesdami savo el. Pašto adresą ir slaptažodį
  • Kiekvieną kartą, kai užklysite į pranešimą, kurį laikote nesaugiu, pasirodys įspėjimas
  • Bakstelėkite Eiti į mano informacijos suvestinę
  • Kai spustelėsite, tinklaraštis bus rodomas dešinėje
  • Bakstelėkite mygtuką Peržiūrėti šį „Tumblr“

„Android“ ir „iOS“

Kaip jūs, vaikinai, žinote, galite naudoti „Tumblr“ programą „Android“ ir „iOS“ įrenginiuose. Kai tik susidursite su tinklaraščiu, kuris laikomas nesaugiu, pamatysite pranešimą, kad „Tumblr“ gali būti ir neskelbtinos terpės. Taip pat spustelėkite mygtuką Žiūrėti šį „Tumblr“.



Kaip matote, dabar galite peržiūrėti „Tumblr“, kuriame iš esmės yra neskelbtinos terpės, ir tai galite padaryti tik tada, jei esate vyresnis nei 18 metų. Tačiau svarbu, kad tai turėtumėte padaryti kiekvieną kartą, kai vaikinai susiduriate su tinklaraščiu, kuriame laikomas nesaugiu iš tikrųjų.



Išvada

Gerai, tai buvo visi žmonės! Tikiuosi, kad jums patinka šis straipsnis ir jums tai naudinga. Pateikite mums atsiliepimų apie tai. Taip pat, jei jūs turite daugiau klausimų ir klausimų, susijusių su šiuo straipsniu. Tada praneškite mums toliau pateiktame komentarų skyriuje. Netrukus susisieksime su jumis.

Geros dienos!

Taip pat žiūrėkite: Geriausios „Tumblr“ programos, skirtos „iPhone“ ir „Android“