Kaip atkurti originalią nuotrauką po retušavimo „iOS“ įrenginiuose

Kaip atkurti originalią nuotrauką po retušavimo „iOS“ įrenginiuose





Praėjo nemažai laiko, nes „iPhone Photos“ programa leidžia atlikti tam tikrus nuotraukų pakeitimus ir leidimus. Dėl šių funkcijų nebūtina turėti išmaniajame telefone įdiegtų specializuotų programų, o atėjus „iOS 13“ - dar mažiau, nes „Apple“ nusprendė integruoti daug daugiau redagavimo įrankių.



Be to, kad įrenginyje įdiegta mažiau programų, pranašumas yra dar vienas: jis galima grįžti prie nuotraukos originalo net jei daug ką redagavote.

Tiesa, tai padaryti leidžia ir kitos nuotraukų redagavimo programos, tačiau tai, kad ji integruota tiesiai į „iOS“, leidžia šiuos vaizdus sinchronizuoti per „iCloud“. Tai sumažina tikimybę juos prarasti nelaimės atveju, nes jūs visada turėsite internetinę atsarginę kopiją. Be to, jei naudojatepratęsimaigalite redaguoti naudodami kitas programas ir labai patogiai grįžti iš vienos vietos.



Nesvarbu, ar padarėte pjūvius, pritaikėte filtrus, sureguliavote spalvas, šviesas, pasukote vaizdą ir pan., Ir tt ... Vienu veiksmu galite atsukti visus tuos prisilietimus ir grįžti prie originalios nuotraukos.



Kaip grįžti prie redaguotos nuotraukos „iOS“ originalo

  1. Atidarykite redaguotą nuotrauką „iPhone“, „iPad“ ar „iPod Touch“ programoje „Nuotraukos“.
  2. Viršutiniame dešiniajame kampe bakstelėkite mygtuką Redaguoti.
  3. Apatiniame dešiniajame kampe paspauskite piktogramą su raudona rodykle.
  4. Palieskite Atgal į pradinį išskleidžiamąjį meniu, kuris rodomas ekrano apačioje.

Ir viskas. Atlikdami šiuos veiksmus pamatysite, kaip nuotrauka grįžta į pradinę būseną ir jūs tiesiogiai išeinate iš nuotraukų redagavimo priemonės.

Žinoma, galite jį modifikuoti tiek kartų, kiek jums reikia, tereikia dar kartą paspausti mygtuką „Redaguoti“ ir naudoti įvairius turimus įrankius, kad galėtumėte atlikti pakeitimus neprarandant pradinių duomenų.



Taip pat žiūrėkite: Pagaliau „WhatsApp“ leis naudoti tą pačią paskyrą keliuose įrenginiuose