Kaip ištrinti ar išjungti „Facebook“ paskyrą?

Na, šis klausimas mūsų nebestebina, nes matėme daug ginčų, susijusių su socialinės žiniasklaidos milžine „Facebook“. Tai sakant, yra daugybė priežasčių, kodėl reikia ištrinti „Facebook“ paskyrą. Arba dėl asmeninio susidomėjimo internetiniu privatumu ar paprasčiausiai dėl to, kad norite sutaupyti laiko pašalindami save. Todėl mes turime keletą paprastų būdų, kaip ištrinti jūsų „Facebook“ paskyrą.





Kaip išjungti arba ištrinti „Facebook“ paskyrą?

Jei galvojate palikti „Facebook“, esate ne vienas. Didėjantis susirūpinimas dėl socialinių tinklų, turinčių įtakos sveikatai, verčia žmones norėti palikti platformą. Socialinių tinklų svetainės, tokios kaip „Facebook“, yra naudingos ne tik psichinei sveikatai, bet ir trukdo ilgalaikiam produktyvumui. Kitos galimos „Facebook“ pasitraukimo priežastys yra pasitikėjimo ir privatumo problemos. Tai pasakę, šiame straipsnyje mes padėsime jums ištrinti arba išaktyvinti „Facebook“ paskyrą. Tačiau prieš pradėdami turime žinoti skirtumą tarp „Facebook“ paskyros ištrynimo ir išaktyvinimo.



Taip pat skaitykite: Kaip išspręsti laukiamą „Google Play“ parduotuvės atsisiuntimo problemą

„Facebook“ paskyros ištrynimas ir išaktyvinimas

„Facebook“ paskyros ištrynimas ir išaktyvinimas yra du skirtingi dalykai. Išaktyvinę paskyrą galite paslėpti savo buvimą internete „Facebook“. Nors pašalinimas visiškai pašalins jį iš platformos.



Tiesą sakant, „Facebook“ nėra tik vaizdų ir būsenos atnaujinimų rinkinys; Tai yra kur kas daugiau! Visi jūsų kontaktai, jungtys, programos ir susiję žaidimai. Todėl jums reikia aiškiai pasakyti, kokį sprendimą norite priimti. Patariame pirmiausia išaktyvinti savo sąskaitą ir patikrinti, ar pametėte ką nors svarbaus. Kas nutiks, jei prarasite prieigą prie programos, kuri naudoja „Facebook“ kaip autentifikavimo paslaugą? Todėl visada gera būti atsargiems.



Kas nutiks išjungus FB sąskaitą?

  • Galite iš naujo suaktyvinti savo sąskaitą, kai norite grįžti.
  • Žmonės negalės pamatyti jūsų istorijos ar ieškoti jūsų „Facebook“.
  • Kai kuri informacija, pvz., Išsiųsti pranešimai, gali likti matoma kitiems.

Kas atsitiks, kai ištrinsite FB sąskaitą?

  • Baigę ištrinti, negalėsite vėl prisijungti. Užpildymui reikia 30 dienų.
  • Gali užtrukti iki 90 dienų, kol visiškai ištrinsite atsarginių kopijų sistemose saugomus duomenis. Tačiau šiuo laikotarpiu jūsų informacija nebus pasiekiama „Facebook“.
  • Jūsų draugai vis tiek gali turėti prieigą prie jūsų išsiųstų pranešimų ištrynus jūsų paskyrą.
  • Konkrečios medžiagos, pavyzdžiui, įrašų, kopijos gali likti FB duomenų bazėje, tačiau yra atskirtos nuo asmens identifikatorių, kaip nurodo įmonė.
  • Jūsų draugai vis tiek gali matyti jūsų vardą jūsų draugų sąraše. Tai matoma tik jūsų draugams ir tik iš jūsų draugų sąrašo.
  • Tačiau grupės administratoriai gali peržiūrėti jūsų įrašus ir komentarus, įskaitant jūsų vardą.
  • Jei nuspręsite palikti „Messenger“ aktyvų arba prisijungsite prie „Messenger“, kai išjungsite savo FB paskyrą, „Messenger“ liks aktyvi. Vėliau galite jį išjungti atskirai.

Atkreipkite dėmesį, kad „Facebook“ atidės pašalinimo procesą praėjus 30 dienų nuo jūsų prašymo. Pašalinimo užklausa bus automatiškai atšaukta, jei vėl prisijungsite prie savo FB paskyros prieš nustatytą terminą.

Išjunkite „Facebook“ paskyrą

Dabar, kai žinote, ką daro deaktyvavimas, atlikite šiuos veiksmus, kad išaktyvintumėte savo FB paskyrą:



  1. Pirmiausia spustelėkite nuorodą https://www.facebook.com/deactivate/ norėdami pereiti tiesiai į deaktyvavimo puslapį. Arba puslapį taip pat galite pasiekti paliesdami viršutiniame dešiniajame kampe esantį išskleidžiamąjį trikampio meniu. Toliau reikia pasirinkti Nustatymai ir pasirinkti generolas šoninėje juostoje. Dabar spustelėkite Valdyti jūsų paskyrą o po to paspaudimo - parinktis Deaktyvuoti jūsų paskyrą.
  2. Atlikę ankstesnius veiksmus, saugumo sumetimais jūsų bus paprašyta iš naujo įvesti slaptažodį. Vykdykite instrukcijas ir atlikite veiksmus, kad patvirtintumėte savo sprendimą.
  3. Jei planuojate atšaukti pasirinkimą, galite iš naujo suaktyvinti savo sąskaitą tiesiog prisijungę naudodami el. Paštą ir slaptažodį. Jūsų profilis bus visiškai atkurtas.

Taip pat skaitykite: Kaip purtyti įrenginį, kad įjungtumėte žibintuvėlį „Android“ [be šaknies]



Ištrinkite „Facebook“ paskyrą

Prieš atsisveikinant su „Facebook“, vertėtų atsisiųsti duomenis. Norėdami tai padaryti, eikite į paskyros nustatymus, kaip aprašyta ankstesniuose veiksmuose. Po to bakstelėkite parinktį Jūsų „Facebook“ informacija ir bakstelėkite Atsisiųskite savo informaciją. Pasirinkite norimus dalykus faile ir tęskite failo kūrimą bei atsisiuntimą. Taip pat rekomenduojame atjungti visas programas ir paslaugas nuo paskyros.

Dabar, kai tai padarėte, atlikite šiuos veiksmus, kad visam laikui ištrintumėte savo FB paskyrą:

  1. Spustelėkite išskleidžiamąjį trikampio meniu viršutiniame dešiniajame „Facebook“ svetainės kampe ir pasirinkite
  2. Kairėje šoninėje juostoje pasirinkite parinktį Jūsų „Facebook“ informacija. Dabar bakstelėkite parinktį Ištrinkite savo sąskaitą ir informaciją . Tęsdami būsite paprašyti atsisiųsti duomenis. Padarykite tai, jei to dar nepadarėte, ir paspauskite Ištrinti paskyrą.

Jei apsigalvosite per 30 dienų nuo paskyros pašalinimo užklausos, galite vėl prisijungti naudodami el. Pašto adresą ir slaptažodį, kad grąžintumėte procesą. Arba visi jūsų duomenys bus visam laikui ištrinti iš platformos ir vėliau negalėsite prie jų prisijungti.