Blokuoti vartotojus, kad jie galėtų ištrinti išsiųstus pranešimus „Microsoft Teams“.

Microsoft komandos yra vienas iš populiariausių įrankių, padedančių komandoms bendradarbiauti iš namų. Galite bendrauti tiesioginiais ir grupiniais pranešimais, vaizdo konferencijose su savo komandos nariais ir bendrinti failus. Priešingu atveju reikėtų naudotis trečiosios šalies paslaugomis. Šiame straipsnyje kalbėsime apie tai, kaip užblokuoti vartotojus, kad jie galėtų redaguoti ir ištrinti išsiųstus pranešimus „Microsoft Teams“. Pradėkime!





„Microsoft Teams“ taip pat siūlo galimybę tinkinti sąsają pagal jūsų organizacijos poreikius. Taip pat siųskite svečių nuorodas savo klientams ir bendradarbiaujantiems nariams, kad jie galėtų laikinai pasiekti jūsų projektus. Jūs netgi galite atšaukti pranešimų redagavimo leidimus savo komandos nariams. Ir netgi apriboti, kad jie neištrintų išsiųstų pranešimų.



Ar norite išjungti išsiųstų pranešimų ištrynimą ir redagavimą „Microsoft Teams“? Tada patekote į tinkamą puslapį. Sudarėme nuoseklų vadovą, kuris padės lengvai išjungti pranešimų ištrynimą „Microsoft Teams“ paskyroje.

Tai leis jums išlaikyti skaidrų jūsų komandos narių bendravimą ir sukurti vienodesnę darbo aplinką. Pažiūrėkime, kaip galite išjungti pranešimų ištrynimą „Microsoft Teams“.



Pašalinkite leidimą redaguoti ir ištrinti išsiųstus pranešimus

  • „Microsoft Teams“ kairiojoje srityje pasirinkite komandų meniu.
  • Pasirinkite norimą komandą, kuriai norite išjungti pranešimų trynimą, ir spustelėkite „ 3 taškų “ meniu piktogramą šalia jo pavadinimo.
  • pasirinkite ' Valdykite komandas “. Taip pateksite į komandos redagavimo skirtuką.
  • Raskite ir pasirinkite „ Nustatymai “ parinktį, kaip parodyta toliau.
  • Tada slinkite į apačią, kol rasite žymimąjį laukelį pavadinimu „ Suteikite nariams galimybę ištrinti savo pranešimus “. Atžymėkite žymimąjį laukelį. Pranešimų trynimo galimybė dabar išjungta visiems tos konkrečios komandos komandos nariams.

Jei tu blokuoti naudotojams galimybę redaguoti žinutes, panaikinkite žymėjimą parinkties langelis “ Suteikite nariams galimybę redaguoti savo pranešimus ‘. Tačiau vartotojai negali redaguoti išsiųstų pranešimų.



Pašalinkite leidimą redaguoti arba ištrinti išsiųstus pranešimus visoms komandoms

Jei norite išjungti pranešimų ištrynimą visoms savo komandoms. Tada kiekvienai komandai turėsite atlikti tą pačią procedūrą. Jokiu būdu negalima išjungti šios funkcijos visoms jūsų komandoms vienu metu.

Kas gali redaguoti ir ištrinti išsiųstus pranešimus „Microsoft Teams“.

Na, tiek svečiams, tiek nariams gali redaguoti arba ištrinti išsiųstus pranešimus savo komandoje Microsoft Teams. Jei pašalinsite leidimą, kaip nurodyta anksčiau. Tada bus pašalinta galimybė svečiams ir tos komandos nariams.



Kaip sužinoti, ar žinutė buvo ištrinta?

Ne. Gavėjo (-ų) ištrintas pranešimas visiškai pašalinamas iš karto. Siuntėjo atveju jis pakeičiamas tekstu „ Šis pranešimas buvo ištrintas ' ir anuliavimo mygtuką. Spustelėjus jį, bus grąžintas ištrynimo pranešimas.



Kaip sužinoti, ar pranešimas buvo redaguotas?

Taip, „Microsoft Teams“ pateikia „ Redaguota “ pastaba iškart po pranešimo. Tačiau jis negali paryškinti to, kas buvo pridėta arba ištrinta iš pranešimo. Taip pat nematote pradinio pranešimo.

Išvada

Gerai, tai buvo viskas, žmonės! Tikiuosi, kad jums patiks šis straipsnis Ištrinti išsiųstus pranešimus ir jis jums bus naudingas. Pateikite mums savo atsiliepimus apie tai. Taip pat, jei turite daugiau klausimų, susijusių su šiuo straipsniu. Tada praneškite mums toliau pateiktame komentarų skyriuje. Netrukus su jumis susisieksime.

Geros dienos!

Taip pat žiūrėkite: Kaip atpažinti netikrą pranešimą „WhatsApp“.